Dağ Ortaokulu

Telefon : 0 242 438 20 33
Belgegeçer : 0 242 438 20 22
WEB https://dagortaokulu.meb.k12.tr
Adres : DAĞBELİ MAH. PEHLİVAN MEHMET GÖKOĞLU CAD. DÖŞEMEALTI DAĞ ORTAOKULU A BLOK NO 8 DÖŞEMEALTI / ANTALYA
VİZYON : KENDİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE İFADE EDEBİLEN, SAYGILI, ÇALIŞKAN, VATANINA VE MİLLETİNE KARŞI SORUMLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
MİSYON : Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, öz güven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen ,dünyada eğitim alanlındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek , sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak , okul çevresine eğitim öğretim ,bilim ve kültür alanında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
BAŞARILAR : 2015-2016-2017 YILLARINDA İL VE İLÇE DÜZEYİNDE YAPILAN RESİM,ŞİİR,KOMPOZİSYON VE SPORTİF YARIŞMALARDA 1.LİK,2.LİK,3.LÜK DERECELERİ ELDE ETTİK. 2015 YILINDA TSF HAZIRLAMIŞ OLDUĞU SATRANÇ TURNUVASINDA İL 5. OLDUK.2016 YILINDA HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ RESİM YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ ELDE ETTİK.

Kütüphane Kitap Sayısı :2069
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Isınma : KALORİFER(KÖMÜRLÜ)
Servis : TAŞIMALI ÖĞRENCİ SERVİSİ
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜS SEFERLERİ VARDIR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ DÖŞEMEALTI İLÇESİ DAĞBELİ MAHALLESİNDEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 30 KM´DİR. ANTALYA İL MERKEZİNE UZAKLIK 50 KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTSAL İLÇE İKİNCİLİĞİ, KALELİ YAKAN TOP İLÇE İKİNCİLİĞİ